Met de huidige 'lockdown' en drukte kunnen de verzendbedrijven niet meer garanderen dat de pakketjes snel bezorgd worden. Hierdoor moet je als klant veel langer wachten op je bestelling dan je gewent bent. Daarom brengen wij zelf in de Gemeente Den Bosch* en de plaatsen Vlijmen en Vught bestellingen rond. 

Je kan van onze bezorgservice gebruik maken op zaterdagen tussen 09:00-12:00 uur**. Vanaf €10 euro wordt je bestelling gratis door ons bezorgd, onder de €10 euro vragen wij €2,50 bezorgkosten. Tijdens het afronden van je bestelling heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorgdienst.

In de wintermaanden richting de feestdagen bezorgen wij ook op woensdagavond.

Wij vragen je om thuis te zijn op de dag dat je de bestelling bezorgd wilt hebben dit omdat wij niet bij de buren (mogen) leveren. Mocht je een bestelling krijgen die door de brievenbus past dan laten wij dat weten want hiervoor hoef je natuurlijk niet thuis te zijn wel zo handig.  

Korte voorwaarden
- Bestel ruim voor de levering.
- Producten mits op voorraad.
- Voor bulkbestellingen of zakelijk maken we een aparte afspraak.
- Zorg dat je thuis bent tussen de aangegeven tijden ???? we bezorgen niet bij de buren.

Brievenbus zendingen: o.a. wenskaarten, onderzetters, sleutelhangers, rompertjes, emblemen, mondkapjes, muismat.
Pakketten: o.a. kerstballen, mokken, tuinposters, spaarpotten, (water)flessen.

Tijdens onze bezorging nemen wij natuurlijk de RiVM maatregelen in acht, houden we afstand, leveren wij in een gebouw of complex kan je helaas niet genieten van onze glimlach doordat wij een mondkapje ???? dragen.

Gemeente Den Bosch: Den Bosch, Bokhoven, Empel, Engelen, Kruisstraat, Nuland, Rosmalen en Vinkel. En de plaatsen Vlijmen en Vught
** Zorg dat er iemand aanwezig is om het pakketje in ontvangst te nemen helaas kunnen we geen exacte tijd afspreken tussen 09:00-12:00 uur.

© 2016 - 2021 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel