Black Friday / Cyber Monday!

Om grote teleurstelling te voorkomen, wij doen niet mee! Veel bedrijven verhogen met Blackfriday weken lang hun prijzen om vervolgens hoge 'kortingen' aan te bieden terwijl de klant feitelijk in de maling wordt genomen. 

Wij willen jou niet voor de gek houden of enorm pushen met hoge kortingen. Wij zijn van mening dat je met plezier bij ons online komt shoppen wanneer je dit zelf wilt, zonder dat wij met lucratieve 'hoge kortingen' jou over de streep moeten trekken op een vrijdag.

Wij zijn een kleine, lokale Bossche onderneming en we proberen zo slim en duurzaam mogelijk te werken, zodat jij een product koopt wat uniek is en waar wij de zorg en aandacht aan kunnen besteden die jij als klant verdiend. Zo heb jij een goede deal, en kunnen wij het beste leveren tegen de beste prijs. Hier hebben wij geen (hoge)kortingen voor nodig. Kunnen wij wel deze hoge kortingen geven betekent het dus dat wij onze producten te hoog hebben geprijsd.

Geven wij dan nooit een korting? Jawel, echter alleen als cadeautje tijdens een vakantie omdat je dan langer op je bestelling moet wachten of als we wat te vieren hebben. Dit zijn geen hoge kortingen, maar bijvoorbeeld een tegemoetkoming in de verzendkosten of een leuke goodie bij je bestelling!


Oja, we hadden het ook nog over duurzaam. Inmiddels hebben we afscheid genomen van 'bubbeltjes folie' en 'luchtkussens' om pakjes mee op te vullen. Hiervoor hebben we onze verzenddozen opnieuw bekeken met de producten die wij verkopen. Dit heeft ons doen besluiten een geheel nieuwe lijn verzenddozen te gebruiken, verzenddozen die van nieuw en gerecycled karton zijn, klimaat neutraal en 100% FSC. Daarnaast zijn veel van onze dozen voorzien van een plakstrip wat het gebruik van plastic-tape terug dringt. Mochten we toch tape moeten gebruiken zal dat in de toekomst papiertape zijn. Daarnaast passen de dozen perfect om onze producten, wordt deze zonodig opgevuld met papier en scheelt dit zeker ruimte tijdens het verzenden zodat er meer pakketjes vervoerd kunnen worden in één auto / bus van de vervoerder. Ook zijn de dozen te hergebruiken, om een product retour te sturen of om er een leuke kijkdoos van te maken ???? !

© 2016 - 2021 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel