'It's the Most Wonderful Time of the Year'.... dan hebben we het natuurlijk over de kerst! De dagen worden korter, het weer wordt kouder en hoe leuk is het dan om te gaan shoppen voor de leukste en gezelligste dagen van het jaar? 

De folders staan er vol mee, de tuincentra pakken uit en de kerst versiering vliegt om de oren. Maar wat is er nu leuker om persoonlijke spullen in je kerstboom te hangen, bijvoorbeeld een kerstbal met foto of een leuke tekst.

Zelf hebben wij diverse kerstballen ontworpen, de bekendste zijn wel onze Oeteldonk Kerstballen 'Ooit' en de kerstbal met onze ouwe Sint Jan erop. Maar natuurlijk kunnen we ook een kerstbal personaliseren, of voorzien van een persoonlijke foto. Zodra we de foto hebben ontvangen gaan we controleren of deze het juiste formaat heeft. Dit doen we omdat we natuurlijk de perfecte foto op de kerstbal willen hebben. Als de foto goed is gaan we deze afdrukken op de beste kwaliteit zodat er niets van de foto verloren gaat. Als dit is gebeurd gaan we de foto persen op het foto plaatje voor op de kerstbal. De plaatjes zijn voorzien van een lichte tinteling zodat de foto nog mooier overkomt.

Zodra de afbeelding is geperst, laten we de plaatjes afkoelen. Dan gaan we de bedrukking controleren, is deze haarscherp en goed gelukt en kloppen de kleuren. Als dit het geval is kan de kerstbal gemaakt worden.

We gaan de plaatjes oppoetsen en maken deze op de kerstbal. Voor diverse Oeteldonkse kerstballen gaan we het ophang touwtje vervangen door een echt oeteldonks lint. Hierna worden de kerstballen nog een keer opgepoetst en gecontroleerd of deze helemaal in orde is. Daarna gaan we deze inpakken.

We hebben voor onze kerstballen 'luxe' geschenkpakking op maat laten maken. De geschenkdoosjes hebben een 'matte' uitstraling en de kerstballen worden veilig in de geschenkdoosjes gedaan met extra opvulling zodat ze niet kunnne beschadigen. Daarna gaan we de geschenkdoosjes opmaken, worden deze voorzien van een sticker en label. Hierna zijn ze klaar om te versturen :-) 

© 2016 - 2022 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel