Misschien....Nee we weten het zeker naast onze super leuke producten die we zelf ontwerpen en produceren is dit wel de aller leukste pagina van bijStip. Een pagina met printables waar je in de meeste gevallen niets voor hoeft te betalen helemaal gratis dus! Een cadeautje van ons, speciaal voor jou om heerlijk zelf te fröbelen en cadeautjes op te vrolijken of je huis te versieren.

Onze printables mag je natuurlijk zo vaak printen als je maar wilt! Ze zijn alleen voor persoonlijk gebruik en morgen zonder onze toestemming niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. 

Het beste kan je onze printables printen op 160 of 200 grams papier. Dan zijn de praintables net wat steviger als je deze wilt beschrijven of je huis ermee wilt versieren. Oja...natuurlijk vinden we het super leuk als we jouw creaties met onze printables deelt op social media door ons te taggen op facebook en instagram (@bijstip)!

 • Wijnlabels Sinterklaas
  Wijnlabels Sinterklaas

  Vijf december is het weer zover, het grote sinterklaasfeest! Natuurlijk betekent dat pepernoten, marsepein, chocoladeletters, cadeautjes maar natuurlijk ook lekker eten en niet te vergeten een heerlijk wijntje!

 • Oetel Sintprintable
  Oetel Sintprintable

  Naast onze succesvolle 'vol verwachting mok' hebben we ook bijpassende Sinterklaas labels gemaakt. Natuurlijk zijn ook deze printable Sinterklaas labels gratis te bestellen.

 • Sinterklaasprintable
  Sinterklaasprintable

  Naast onze succesvolle 'vol verwachting mok' hebben we ook bijpassende Sinterklaas labels gemaakt. Natuurlijk zijn ook deze printable Sinterklaas labels gratis te bestellen.

 • Verjaardagsprintable
  Verjaardagsprintable

  We gebruiken zelf vaak diverse 'printables' om onze cadeautjes of bestellingen mee op te vrolijken. Inmiddels krijgen we regelmatig leuke reacties op onze pakketjes en cadeautjes!

© 2016 - 2021 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel