Feestdagen

Wat zijn de levertijden tijdens de feestdagen?
Tijdens de feestdagen kan het zijn dat de levering wat langer duurt. Dit kan doordat het bij ons wat drukker is dan normaal maar ook bij de verzendmaatschappij (PostNL). Wij vragen je tijdig je bestelling te doen zodat deze optijd bij je is. 

Wat als ik nu een cadeau koop het het pas geeft tijdens de feestdagen (na retourtermijn). Mag ik het product nog retour sturen?
Je hebt recht om het product binnen 14 dagen retour te sturen, natuurlijk maken we daar tijdens de feestdagen een uitzondering voor. Bestel je het product eerder om zeker ervan te zijn dat het optijd binnen is laat het ons dan even weten dat het voor de feestdagen is. Mocht er onverhoopt wat zijn kan het product retour gestuurd worden.

Gepersonaliseerde bestellingen en mondkapjes kunnen niet retour gestuurd worden.

Wat zijn jullie openingstijden?
Onze webshop is 24/7 open. Dat betekend dat je dag en nacht je bestellingen kan doen. Wijzelf zijn veelal dagelijks te bereiken via e-mail en whats app. We zorgen dat je altijd binnen een paar uur antwoordt krijgt op je vraag. 

Kan ik mijn bestelling laten inpakken?
Tijdens de feestdagen is het mogelijk om je bestelling te laten inpakken. Ook hebben wij diverse stationery (inpak zakjes, cadeaustickers) om je bestelling zelf in te pakken. Vermeld bij je bestelling dat je graag je product wilt laten inpakken dan doen wij dit graag voor je!

Webwinkel

Is jullie webwinkel veilig?
Ja, we maken gebruik van diverse certificaten zoals SSL (https://)

Kan ik als klant met een gerust hart een bestelling plaatsen?
Natuurlijk kan dat! Bij ons kan je met een gerust gevoel winkelen. Onze webwinkel wordt regelmatig gecontroleerd. Daarnaast zijn we partner van bol.com en is het mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. 

Betalingen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Via de webshop is het mogelijk om te betalen via ideal, vooraf overmaken of via Klarna.
Wegens covid-19 is het niet mogelijk om te betalen bij afhalen.

Waarom zie ik STG Mollie Payments als ik betaal  via ideal?
Mollie is het bedrijf dat voor ons de ideal betalingen verzorgd. 

Kan ik op factuur betalen?
Ja, achteraf betalen via Klarna is mogelijk. Binnen 14 dagen na bestelling kan je de factuur via Klarna betalen. Achteraf betalen is in Nederland en België mogelijk. 

Verzendingen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij direct aan de slag. Veel van onze bestellingen worden op maat gemaakt, of gepersonaliseerd. Hierdoor handteren we dat de bestelling binnen 5 werkdagen bij je thuis is. Vaak wordt deze binnen 1 á 3 werkdagen verzonden. 

Verzenden jullie naar België, Frankrijk en Duitsland?
Ja, dat is geen enkel probleem.

Hoe wordt mijn product verzonden?
Onze verzenddozen hebben we zorgvuldig uitgekozen om zo veel mogelijk ruimte te benutten en zo min mogelijk 'lucht' te versturen. Wenskaarten versturen we in een luchtkussen envelop, brievenbus bestellingen in een stevige kartonnen envelop of in een brievenbusdoosje. 

Grotere bestellingen in een passende doos en tuinposters in een vierkante koker.

Wat voor verzenddozen gebruiken jullie?
Onze verzenddozen die van nieuw en gerecycled karton zijn, klimaat neutraal en 100% FSC. 

De dozen zijn daarnaast voorzien van een plakstrip wat het gebruik van plastic-tape terug dringt. Mochten we toch tape moeten gebruiken zal dat in de toekomst papiertape zijn. Daarnaast passen de dozen perfect om onze producten, wordt deze zonodig opgevuld met papier en scheelt dit zeker ruimte tijdens het verzenden. Ook zijn de dozen te hergebruiken, of kunnen deze gebruikt worden op een product retour te sturen.  

Onze verzendlabels printen we zelf, op zelfklevend 100%FSC papier.

Kan ik mijn verzending volgen?
Wenskaarten worden met brievenbus post verstuurd, pakjes gaan via PostNL. Hiervan ontvang je altijd een track-and-trace nummer om je bestelling te volgen. 

Met welke maatschappij versturen jullie?
Bestellingen versturen wij met PostNL.

Kan ik mijn product retour sturen?
Je hebt het recht om je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dat kan je doen door jouw retour aan te melden via info@bijstip.nl. Na annulering heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Wij ontvangen dan graag de track en trace code zodat wij weten dat je retour onderweg is.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. De retourkosten zijn voor de consument. Hebben we het product retour ontvangen en is deze in goede staat dan zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden.

Bij producten die op maat worden ontworpen, mondkapjes of gepersonaliseerde artikelen (zoals tuinposter met eigen tekst, rompertjes met naam, mok met naam) vervalt het recht op annulering, retour of herroeping.

Overige informatie

Kan ik als zakelijk klant bestellingen plaatsen?
Ja, dat is mogelijk. Dat kan aangegeven worden bij het bestelproces of er kan altijd contact met ons worden opgenomen.

Kan ik grote bestellingen plaatsen?
Ja, dat is mogelijk. Neem voor grote bestellingen altijd even contact met ons op. Het kan zijn dat we extra producten moeten inkopen. 

Is het mogelijk om voor mijn bedrijf een kraam-, of kerstpakket te bestellen?
Ja dat is mogelijk, doordat we veel van onze producten personaliseren is het ook mogelijk om de naam van je medewerkers of een bedrijfslogo te plaatsen.

Ik heb nog een aanvullende vraag.
Natuurlijk beantwoorden we al je vragen, stuur een mail naar info@bijstip.nl

© 2016 - 2022 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel