Hallo, groen

Verpakkingsmateriaal

Wij hebben afscheid genomen van onze losse 'bubbeltjes folie' en 'luchtkussens' om pakjes mee op te vullen. Hiervoor hebben we onze verzenddozen opnieuw bekeken met de producten die wij verkopen. Dit heeft ons doen besluiten een geheel nieuwe lijn verzenddozen te gebruiken, verzenddozen die van nieuw en gerecycled karton zijn, klimaat neutraal en 100% FSC. 

De dozen zijn daarnaast voorzien van een plakstrip wat het gebruik van plastic-tape terug dringt. Mochten we toch tape moeten gebruiken zal dat in de toekomst papiertape zijn. Daarnaast passen de dozen perfect om onze producten, wordt deze zonodig opgevuld met papier en scheelt dit zeker ruimte tijdens het verzenden. Ook zijn de dozen te hergebruiken, of kunnen deze gebruikt worden op een product retour te sturen.  

Onze verzendlabels printen we zelf, op zelfklevend 100%FSC papier.

Afval

Het afval dat we zelf produceren wordt door ons geprobeerd duurzaam te verwerken. Papier en plastic wordt zoveel mogelijk gescheiden. Bruikbare dozen worden door ons geresycled voor grotere bestellingen. 

CO2 Compensatie

Door de drukke periode en de lockdown in Nederland bezorgen wij pakketjes in de Gemeente Den Bosch. De kosten die worden berekend (€2,50) voor de bezorging daarvan gaat €2,00 naar Trees For All om de CO2 te compenseren. 

 

© 2016 - 2021 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel