Een luxe mok, kopje of spaarpot laten bedrukken met tekst, foto of logo!

Wil jezelf een prachtige mok, kopje of spaarpot laten bedrukken met een mooie foto, leuke tekst of je bedrijfslogo? Natuurlijk kan dat ook bijStip! Om de beste kwaliteit te waarboren besteden we met zorg aandacht voor jouw product, wij ontwerpen, drukken en leveren je bestelling op maat. 

Wat is er nou persoonlijker dan een mok met een mooie dierbare foto? Een spaarpot met de geboorte datum en naam van je kinderen of een espresso mokje met een bedrijfslogo. Onze prints worden full color gedrukt met het beste resultaat. De bedrukking kan aan de voorkant, achterkant als rondom gedrukt worden. 

Gepersonaliseerd

Wij drukken voor zowel particulier als zakelijk de mooiste producten. Natuurlijk hebben we echte bijStip ontwerpen in onze collectie maar kunnen wij ook op wens een passend ontwerp maken. Bij grotere bestellingen werken onze staffelprijzen, ook is het mogelijk om particulier of zakelijk je mok, kopje of spaarpot persoonlijk te personalieren.

Drukken en persen

We maken gebruik van een uitgebreide persen in samenwerking met een gloednieuwe type Sawgrass en OKI printer. Deze opstelling zorgt ervoor dat we geweldige producten kunnen maken die ook nog een hoge kwaliteit waarborgen. Door de sublimatie techniek wordt het ontwerp ingebakken in het meteriaal van het product. Hierdoor zijn bijvoorbeeld onze mokken, kopjes en zelfs spaarpotten vaatwasbestendig!

Wij creëren jouw eigen product, uniek met eigen ontwerp of met een eigen foto. Natuurlijk is het ook mogelijk dat bijStip een ontwerp samenstelt voor je, jij bedenkt het en wij maken het. Zelfs kunnen we je ondersteunen het het bedenk proces! Of je nu tientallen mokken voor kantoor of in de horeca wilt bestellen of juist een geboortekaartje of foto op een super leuke spaarpot we hebben diverse mogelijkheden en drukken vanaf 1 stuk.

Wil je meer informatie, of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen. Neem dan contact op via info@bijstip.nl.

 

MAATWERK

Ook is het mogelijk om maatwerk te leveren zoals bijvoorbeeld gadgets, of vlaggen voor je bedrijf. Wil je meer informatie, of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen. Neem dan contact op via info@bijstip.nl.

  

 

© 2016 - 2020 bijStip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel