Je persoonlijke tuinposter laten ontwerpen door bijStip!

Wil je echt iets nieuws in je tuin, iets persoonlijksen iets wat echt uniek is? bijStip ontwerpt jou tuinposter op maat! Tijdens het ontwerp houden we rekening met jou wensen, het formaat en verzorgen we de afwerking tot in de puntjes. 

Wil je een tuinposter omgezoomd met ringen in de hoeken, of juist een tunnelzoom? Ook is het mogelijk om het je tuinposter dubbel te bedrukken, bijStip kan het allemaal! Voor elke toepassing hebben we een materiaal dat het beste past bij je eigen tuinposter. Wil je een tuinposter dat je het hele jaar door kan laten hangen dan neem je ons pvc doek. Wil je een tuinposter dubbelzijdig bedrukken dan bieden we Blockout een dik materiaal waarmee je verzekerd bent dat het niet doorschijnt. En weet ja al dat jou tuinposter veel wind gaat vangen, dan kies je voor mesh wat wind doorlatend is.

Tuinposter / doek voor je bedrijf

Wij ontwerpen je tuinposter / spandoek dat helemaal voldoet aan je wensen en wat afgestemd wordt op de plaats waar je deze wilt bevestigen. Voor iedere locatie is een oplossing en een mogelijkheid dat jou tuinposter / spandoek de aandacht zal trekken en doen laten opvallen. 

Wil je meer informatie neem dan contact op met info@bijstip.nl

Hieronder diverse ontwerpen en leveringen:

  

  

 

© 2016 - 2020 bijStip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel