Wauw hoe gaaf zijn onze keramische mokken met een leuke quote, tekst of foto! We bedrukken al onze mokken zelf, zo weten we precies dat we kwaliteit leveren. Onze mokken zijn alle vaatwasbestendig, keer op keer te gebruiken voor een heerlijke bak koffie, lekkere warme chocolademelk met slagroom of een lekkere kop espresso. 

Bij ons heb je meteen de mogelijkheid om de mok te personaliseren, al onze prijzen zijn inclusief BTW en full color druk. 

Natuurlijk kunnen we de mokken ook personaliseren, een eigen naam erop plaatsen of juist een eigen foto. Voor jezelf, papa en mama of voor je opa en oma, vriendjes of vriendinnetjes. Een grote foto, of juist een collage van een mooie dag. Alles is mogelijk! Ook onze fotomokken zijn vaatwasbestendig! 

 

Ook bedrukken wij mokken voor bedrijven, verenigingen of stichting. Ontvang je gasten met een heerlijke bak koffie in een persoonlijke mok. Deze mokken zijn natuurlijk vaatwasbestendig, en we hebben de mogelijkheid om de mokken persoonlijk te komen afleveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@bijstip.nl.

© 2016 - 2021 bijStip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel