Veilig online betalen met iDeal

bijStip kan elke bestelling direct online en veilig worden afgerekend met iDeal via de betrouwbare Nederlandse payment provider Mollie. Met iDeal wordt je na het afronden van je bestelling op www.bijstip.com doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving. Hier doe je makkelijk en snel een betaling van je eigen bank.

Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt je teruggebracht naar onze webwinkel. Direct krijgen wij een melding of de betaling succesvol is uitgevoerd. Natuurlijk gaan wij dan direct aan de slag om je bestelling in behandeling te nemen.

Daarnaast is het mogelijk om onderstaande betalingen te verrichten:

  • Vooruit betaling; na bestelling ontvang je de bankgegevens. Als wij het bedrag binnen hebben wordt de bestelling in behandeling genomen.
  • Betalen op factuur; neem hiervoor contact op met bijStip over de mogelijkheden om per factuur te betalen.
  • Klarna achteraf betalen; Klarna voert het betaalproces uit in opdracht van bijStip waardoor er pas achteraf betaald hoeft te worden.
  • Pinnen; Kan alleen op markten.

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 1111 34 Stockholm, Sweden, bieden we u de volgende betaalmethode aan. Betaling dient aan Klarna te worden voldaan.

Achteraf Betalen (Klarna)

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Mocht je nog vragen hebben over betaalmogelijkheden neem dan contact op via info@bijstip.nl

© 2016 - 2022 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel