Levertijd, Verzenden en retourneren

Levertijd van je bestelling

Letop: Wegens de huidige coronamaatregelen de lockdown en de feestdagen is het enorm druk bij de verzendbedrijven. Het kan dus zijn dat je pakketje er langer over doet. 

Na iedere bestelling gaan we persoonlijk de producten samen stellen. We bieden zorg aan ieder product dat we verkopen deze worden daarom pas na iedere bestelling persoonlijk gemaakt. Binnen 2 ot 5 werkdagen wordt je bestelling verstuurd, doorgaans is de verwerking veel korter en proberen we alle betellingen binnen twee werkdagen te versturen. Voor grote orders wordt een afspraak ingepland, deze ontvangen we dan ook graag tijdig. 

Heb je een spoedopdracht neem dan even contact met ons op. 

Verzendkosten van je product

Onze producten worden verstuurd met PostNL, DHL of onze eigen bezorgdienst. Onderstaande de tarieven die wij hanteren:

  • Brievenbuspost: € 1,95
  • Brievenbusdoosje 2 kg: € 4,25 (incl track and trace)
  • Pakketpost: € 6,25 (incl track and trace)
  • Ophalen PostNL locatie: € 6,95 (incl track and trace)

Ook verzenden wij naar het buitenland, de verzendkosten zijn afhankelijk van land (zone). Deze worden altijd met track and trace verstuurd.

Retourneren van je product

bijStip is het uiteraard mogelijk om een bestelling te ruilen of  retourneren (mits je product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Wil je een product retour sturen kan je hiervoor een mail sturen naar info@bijstip.nl zodat we alvast op de hoogte zijn.

Voor custom-gemaakte (gepersonaliseerde) producten met bijvoorbeeld een foto of eigen tekst gelden andere regels. Deze kun je niet zomaar retourneren, tenzij er een defect of mankement is. 

Maak je gebruik van het herroepingsrecht dan kun je het product na aanmelding retour sturen in de originele verpakking. We ontvangen dan ook graag het track and trace nummer. De retourkosten zijn voor de consument, hebben we je bestelling in goede orde en staat ontvangen dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. 

Je kunt het artikel retour sturen naar:

bijStip
t.a.v. Retouren
Hengmeng 33
5235 JW Den Bosch

Externe bestellingen via bol.com 

Veel van onze producten zijn ook te bestellen via fysieke winkels of webwinkels zoals bol.com. De prijzen zijn veelal gelijk maar kunnen afwijken van onze eigen prijzen omdat een winkel misschien andere prijzen hanteert, de producten in een pakket samensteld of dat bij een online webwinkel zoals bol.com de verzendkosten en eventuele commissie in de prijs is berekend. Helaas kunnen wij bij bestellingen via derden geen restitutie geven.

© 2016 - 2021 bijStip Online Concept Store | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel