Wijnlabels Sinterklaas

Artikel 1 van 4 Volgende
GRATIS

Sinterklaas printable Wijn fles en glas label
oktober 2020 / Martijn

Vijf december is het weer zover, het grote sinterklaasfeest! Natuurlijk betekent dat pepernoten, marsepein, chocoladeletters, cadeautjes maar natuurlijk ook lekker eten en niet te vergeten een heerlijk wijntje! Om het allemaal nog leuker en feestelijker te maken heeft bijStip leuke Sinterklaas Label Printables gemaakt waarmee je tijdens het sinterklaas diner of tijdens pakjesavond een heerlijk bijpassend wijntje kan drinken. 

Zin om te beginnen met fröbelen en cadeautjes vast in te pakken voor vijf december? Onze Sinterklaas printable is gratis te bestellen! 

Wil je een bijpassend Sinterklaas cadeautje, stickers of cadeauzakje ook die bestel je bijStip. 

Nadat je een gratis bestelling plaatst sturen wij binnen 24 uur de printables in PDF per mail naar je toe. Het beste is om de Sinterklaas labels af te drukken op 160 of 200 grams papier. Dan zijn je Sinterklaas labels net wat steviger en kan je er ook duidelijk de naam op schrijven. De Sinterklaas label kan je bevestigen met een sticker of tape, of je kan ook een gaatje in prikken en een touwtje erdoor doen. 

Print zo vaak al je maat wilt!

Natuurlijk kan je de printables zo vaak printen als je maar wilt! Ze zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen zonder toestemming niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Natuurlijk vinden we het wel super leuk als je jouw creaties met de printables deelt op social media door @bijstip te taggen op facebook en instagram

We wensen je heel veel plezier met de printables! 

© 2016 - 2020 bijStip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel