Oetel Sintprintable

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
GRATIS

Sinterklaas printable
oktober 2020 / Martijn

Vijf december is het weer zover, het grote sinterklaasfeest! Natuurlijk betekent dat pepernoten, marsepein, chocoladeletters maar natuurlijk ook cadeautjes! Om het allemaal nog leuker en feestelijker te maken heeft bijStip leuke Sinterklaas Label Printables gemaakt waarmij je net je cadeautje wat meer mee kan versieren, en niet geheel onbelangrijk de naam op kan schrijven! 

Deze printable is voorzien van een Oetel met een mijter, dit jaar zal Oeteldonk er anders uit zien maar o zo leuk om daar tijdens de feestdagen al aandacht aan te besteden om oeteldonk toch in huis te krijgen.

Super leuk om de gratis printables te combineren met onze Oeteldonk Kerstballen.

Wil je een bijpassend Sinterklaas cadeautje, stickers of cadeauzakje ook die bestel je bijStip. 

Nadat je een gratis bestelling plaatst sturen wij binnen 24 uur de printables in PDF per mail naar je toe. Het beste is om de Sinterklaas labels af te drukken op 160 of 200 grams papier. Dan zijn je Sinterklaas labels net wat steviger en kan je er ook duidelijk de naam op schrijven. De Sinterklaas label kan je bevestigen met een sticker of tape, of je kan ook een gaatje in prikken en een touwtje erdoor doen. 

Print zo vaak al je maat wilt!

Natuurlijk kan je de printables zo vaak printen als je maar wilt! Ze zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen zonder toestemming niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Natuurlijk vinden we het wel super leuk als je jouw creaties met de printables deelt op social media door @bijstip te taggen op facebook en instagram

We wensen je heel veel plezier met de printables! 

© 2016 - 2020 bijStip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel