Verjaardagsprintable

Vorige Artikel 4 van 4
GRATIS

Verjaardagsprintable
september 2020 / Martijn

We gebruiken zelf vaak diverse 'printables' om onze cadeautjes of bestellingen mee op te vrolijken. Inmiddels krijgen we regelmatig leuke reacties op onze pakketjes en cadeautjes vandaar dat we onze 'verjaardagsprintable' gratis aanbieden.

Van iedere bestelling maken wij bijStip een echt cadeautje, wat is er nu leuke om als je iets leuks besteld het ook leuk ingepakt te ontvangen. Inmiddels verkopen we diverse kadozakjes en stickers om zelf een cadeautje leuk in te pakken. Met onze verjaardagsprintables maak je het cadeautje nog net wat specialer en feestelijker.

Nadat je een gratis bestelling plaatst sturen wij binnen 24 uur de printables in PDF per mail naar je toe. Het beste is om de printables af te drukken op 160 of 200 grams papier. Dan zijn je printables net wat steviger en kan je er ook een vlaggetjeslijn van maken. Dit kan je door door twee gaatjes in de printable te maken en een touwtje erdoor te reigen of aan de achterkant het touwtje vast te maken met een druppel lijm of plakband. 

Natuurlijk zijn ze ook erg leuk om je cadeautje mee op te pimpen. 

Print zo vaak al je maat wilt!

Natuurlijk kan je de printables zo vaak printen als je maar wilt! Ze zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen zonder toestemming niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Natuurlijk vinden we het wel super leuk als je jouw creaties met de printables deelt op social media door @bijstip te taggen op facebook en instagram

We wensen je heel veel plezier met de printables! 

© 2016 - 2020 bijStip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel